26 ایده پیش غذای ساده از نی نی سایت
به دنبال ایدههایی برای پیش غذاهای ساده و خوشمزه هستید؟ در این پست، 26 پیشنهاد پرطرفدار از کاربران نی نی سایت را برای شما جمع آوری کردهایم. این ایدهها هم برای مهمانیها مناسب هستند و هم برای دورهمیهای خانوادگی.
این لیست شامل ترکیبی از طعمهای مختلف است، از مزههای سنتی ایرانی گرفته تا پیش غذاهای مدرن و بینالمللی. امیدواریم از این لیست الهام بگیرید و پیش غذای مورد علاقه خودتان را پیدا کنید!
- ✅سالاد الویه
- ✅ماست و خیار
- ✅حمص
- ✅میرزا قاسمی
- ✅بورانی بادمجان
- ✅کتلت
- ✅کوکو سبزی
- ✅کوکو سیب زمینی
- ✅سمبوسه
- ✅پیراشکی گوشت
- ✅قارچ سوخاری
- ✅سیب زمینی سرخ کرده
- ✅اسپرینگ رول
- ✅رول سوسیس
- ✅نان سیر
- ✅مینی پیتزا
- ✅سالاد سزار
- ✅سالاد شیرازی
- ✅سالاد ماکارونی
- ✅کشک بادمجان
- ✅دلمه برگ مو
- ✅دلمه فلفل
- ✅فلافل
- ✅نرگسی اسفناج
- ✅پنیر و انگور
- ✅زیتون پرورده
بسیاری از این پیش غذاها را میتوانید از قبل آماده کنید و در زمان سرو گرم کنید یا به صورت سرد سرو کنید. این ویژگی، آنها را به گزینه هایی عالی برای مهمانی ها تبدیل می کند.
میتوانید با تغییر مواد اولیه، تنوع بیشتری به این پیش غذاها بدهید. مثلاً میتوانید به سالاد الویه ذرت یا خیارشور اضافه کنید، یا در کوکو سبزی از سبزیجات معطر بیشتری استفاده کنید.
اینها فقط تعدادی از پیشنهادهای کاربران نی نی سایت بود. با کمی خلاقیت، میتوانید پیش غذاهای خوشمزه و متنوع دیگری هم درست کنید!
1. ماست و خیار مجلسی
یک کاسه ماست چکیده رو با خیار رنده شده و نعناع خشک مخلوط کنید. یه کوچولو سیر هم رنده کنید عطرش عالی میشه.
میتونید برای تزئین از گردو خرد شده و گل محمدی هم استفاده کنید. بعضی ها داخلش کشمش پلویی هم میریزن، اونم خوشمزه میشه!یادتون نره قبل از سرو نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. برای مهمونی ها میتونید داخل گیلاس های تک نفره سرو کنید. میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید. اضافه کردن شوید تازه طعمش رو بی نظیر میکنه.
2. بورک سیب زمینی
سیب زمینی آبپز رنده شده رو با پیاز داغ، جعفری خرد شده و ادویه جات مخلوط کنید. لایه های خمیر یوفکا رو چرب کنید و مواد رو بینشون بذارید. داخل فر یا تابه بپزید تا طلایی بشه. میتونید از پنیر پیتزا هم داخلش استفاده کنید. به جای خمیر یوفکا میتونید از نون لواش هم استفاده کنید. اضافه کردن فلفل دلمه ای نگینی شده طعمش رو بهتر میکنه. میتونید با سس کچاپ سرو کنید.
3. اسپرینگ رول سبزیجات
سبزیجات مختلف مثل هویج، کلم، فلفل دلمه ای و خیار رو خلالی خرد کنید. با سس سویا و روغن کنجد مخلوط کنید. داخل ورق های مخصوص اسپرینگ رول بپیچید و سرخ کنید. میتونید از نودل هم داخلش استفاده کنید. میتونید به جای سرخ کردن، داخل فر بپزید. سس بادام زمینی همراهش عالیه. اضافه کردن جوانه ماش طعمش رو متفاوت میکنه.
4. سالاد الویه قالبی
سالاد الویه رو طبق دستور همیشگی درست کنید. داخل قالب بریزید و بذارید داخل یخچال تا سفت بشه. بعد از قالب دربیارید و تزئین کنید. میتونید از قالب های ژله استفاده کنید. برای تزئین از خیارشور و گوجه فرنگی استفاده کنید. میتونید لایه لایه ژامبون هم بین الویه بذارید. اضافه کردن نخود فرنگی پخته ظاهرش رو زیباتر میکنه.
5. دلمه برگ مو مینیاتوری
دلمه برگ مو رو با اندازه های کوچیک بپیچید. داخل ظرف بچینید و با سس دلخواه سرو کنید. برای مهمونی ها خیلی شیک و مجلسیه. میتونید از برگ های کوچیک مو استفاده کنید. میتونید دلمه ها رو داخل فر هم بپزید. سس انار طعمش رو فوق العاده میکنه. اضافه کردن زرشک به مواد داخل دلمه، طعم ملس بهش میده.
6. کشک بادمجان قالبی
کشک بادمجان رو طبق دستور همیشگی درست کنید. داخل قالب بریزید و بذارید داخل یخچال تا سفت بشه. بعد از قالب دربیارید و با پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کنید. میتونید از قالب های سیلیکونی استفاده کنید. برای تزئین از گردو خرد شده هم استفاده کنید. اضافه کردن سیر داغ به کشک بادمجان طعمش رو عالی میکنه. میتونید کشک بادمجان رو داخل نون تارت سرو کنید.
7. رول سوسیس و پنیر
خمیر یوفکا رو باز کنید و روش پنیر ورقه ای و سوسیس بذارید. رول کنید و داخل فر بپزید تا طلایی بشه. میتونید از خمیر پیراشکی هم استفاده کنید. میتونید به جای سوسیس از ژامبون هم استفاده کنید. میتونید روی رول ها کنجد بپاشید. اضافه کردن فلفل سیاه طعمش رو بهتر میکنه. با سس خردل سرو کنید.
8. فینگرفود پنیر و انگور
یه تیکه پنیر فتا یا پنیر خامه ای رو با یه دونه انگور داخل خلال دندون بزنید. خیلی ساده و شیکه. میتونید روی پنیر یه کم کنجد بپاشید. اضافه کردن پودر گردو طعمش رو عالی میکنه. میتونید از زیتون هم استفاده کنید.
9. توپک های رنگی سیب زمینی
سیب زمینی آبپز رنده شده رو با پنیر پیتزا و ادویه جات مخلوط کنید. به شکل توپ های کوچیک دربیارید و داخل پودر سوخاری رنگی بغلتونید. سرخ کنید یا داخل فر بپزید. میتونید از سبزیجات معطر هم داخل مواد استفاده کنید. میتونید داخل توپک ها یه تیکه پنیر مکعبی بذارید. اضافه کردن پیازچه خرد شده طعمش رو بهتر میکنه. با سس فرانسوی سرو کنید.
10. قارچ شکم پر
ساقه های قارچ رو جدا کنید و داخل کلاهک قارچ رو با مواد دلخواه پر کنید. میتونید از گوشت چرخ کرده، سبزیجات، پنیر و ادویه جات استفاده کنید. داخل فر بپزید تا قارچ ها نرم بشن. میتونید از قارچ های بزرگ استفاده کنید. میتونید روی قارچ ها پنیر پیتزا بپاشید. اضافه کردن پیاز داغ طعمش رو عالی میکنه. با سس سیر سرو کنید.
11. مینی پیتزا
نان های تست رو به شکل دایره قالب بزنید. روشون سس پیتزا بمالید و با مواد دلخواه پر کنید. پنیر پیتزا بپاشید و داخل فر بپزید. میتونید از نون باگت هم استفاده کنید. میتونید از مواد پیتزای خونگی استفاده کنید. اضافه کردن آویشن طعمش رو بی نظیر میکنه. با سس کچاپ سرو کنید.
12. حمص با سبزیجات
حمص رو طبق دستور همیشگی درست کنید. داخل ظرف سرو بریزید و با سبزیجات خرد شده مثل هویج، خیار و فلفل دلمه ای تزئین کنید. میتونید از نان پیتا هم برای سرو استفاده کنید. میتونید از روغن زیتون برای تزئین استفاده کنید. میتونید روی حمص پاپریکا بپاشید. اضافه کردن جعفری خرد شده طعمش رو تازه تر میکنه. با زیتون هم میتونید تزئین کنید.
13. کراکر با پنیر و گوجه
روی کراکر پنیر خامه ای بمالید و یه تیکه گوجه گیلاسی بذارید. ساده و خوشمزه!میتونید روی گوجه یه کم نمک و فلفل بپاشید. اضافه کردن ریحان تازه طعمش رو عالی میکنه. میتونید از زیتون هم استفاده کنید.
14. کاناپه تخم مرغ و شوید
تخم مرغ آبپز رو رنده کنید و با شوید خرد شده، مایونز و نمک و فلفل مخلوط کنید. روی نون تست بمالید و سرو کنید. میتونید از نون های فانتزی هم استفاده کنید. میتونید از پیازچه هم داخل مواد استفاده کنید. میتونید روی کاناپه ها پاپریکا بپاشید. اضافه کردن آبلیمو طعمش رو بهتر میکنه. با خیارشور سرو کنید.
15. سالاد ماکارونی تک نفره
سالاد ماکارونی رو طبق دستور همیشگی درست کنید. داخل گیلاس های تک نفره سرو کنید. برای مهمونی ها خیلی شیکه. میتونید از ماکارونی های طرح دار استفاده کنید. میتونید لایه لایه از مواد مختلف استفاده کنید. اضافه کردن ذرت پخته ظاهرش رو زیباتر میکنه. با چیپس سرو کنید.
16. ترشی مخلوط فوری
گل کلم، هویج، کرفس و خیارشور رو خرد کنید. با سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید. بعد از چند ساعت قابل استفاده است. میتونید از سیر هم استفاده کنید. میتونید از فلفل سبز تند هم استفاده کنید. اضافه کردن سبزیجات معطر طعمش رو بهتر میکنه. میتونید از ادویه ترشی هم استفاده کنید.
17. چیپس و ماست موسیر
ماست موسیر رو داخل ظرف بریزید و با چیپس سرو کنید. خیلی ساده و خوشمزه!میتونید روی ماست نعناع خشک بپاشید. اضافه کردن گردو خرد شده طعمش رو عالی میکنه. با خیارشور سرو کنید.
18. زیتون پرورده
زیتون رو با گردو، سبزیجات معطر، رب انار و روغن زیتون مخلوط کنید. یه پیش غذای خوشمزه و مقوی!میتونید از زیتون های مختلف استفاده کنید. میتونید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید. میتونید داخلش سیر هم بریزید. اضافه کردن دانه انار طعمش رو ملس میکنه. میتونید با نون سرو کنید.
19. سالاد شیرازی لیوانی
سالاد شیرازی رو ریز خرد کنید و داخل لیوان های کوچک سرو کنید. میتونید از نعناع خشک هم برای تزئین استفاده کنید. میتونید از خیار و گوجه های کوچیک استفاده کنید. میتونید آبلیمو رو جدا سرو کنید. میتونید روی سالاد فلفل سیاه بپاشید. اضافه کردن پیازچه خرد شده طعمش رو بهتر میکنه. با ترشی لیته سرو کنید.
20. نان و پنیر و سبزی
نان و پنیر و سبزی رو به صورت لقمه های کوچیک بپیچید و داخل ظرف بچینید. میتونید از نون های مختلف استفاده کنید. میتونید با خیار و گوجه گیلاسی تزئین کنید. اضافه کردن تربچه طعمش رو تند میکنه. با خرما سرو کنید.
21. کوکو سبزی لقمه ای
کوکو سبزی رو داخل تابه بزرگ بپزید و بعد از سرد شدن به صورت لقمه های کوچیک برش بزنید. میتونید از سبزیجات معطر استفاده کنید. میتونید از گردو هم داخلش استفاده کنید. میتونید با ماست و خیار سرو کنید. میتونید از زرشک هم داخلش استفاده کنید. اضافه کردن سیر طعمش رو بهتر میکنه. با ترشی کلم قرمز سرو کنید.
22. پیاز سوخاری
پیاز رو حلقه حلقه برش بزنید و داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید. سرخ کنید تا طلایی بشه. با سس دلخواه سرو کنید. میتونید از پیاز های بزرگ استفاده کنید. میتونید از پودر سوخاری طعم دار استفاده کنید. اضافه کردن ادویه های تند طعمش رو آتشین میکنه. با سس سیر و پیاز سرو کنید.
23. فرنی زعفرانی
فرنی رو طبق دستور همیشگی درست کنید و داخل ظرف های کوچیک بریزید. با دارچین و پودر پسته تزئین کنید. میتونید از آرد برنج مرغوب استفاده کنید. میتونید داخلش گلاب هم بریزید. میتونید با مربا سرو کنید. اضافه کردن هل طعمش رو خوش عطر میکنه. با نون برنجی سرو کنید.
24. حلوا مجلسی
حلوا رو طبق دستور همیشگی درست کنید و داخل قیف بریزید و روی نون میکادو شکوفه بزنید. با پودر پسته و خلال بادام تزئین کنید. میتونید از آرد گندم سبوس دار استفاده کنید. میتونید داخلش زعفران بیشتری بریزید. میتونید با چای سرو کنید. اضافه کردن هل و گلاب طعمش رو بهشتی میکنه. با خرما و پسته سرو کنید.
25. میوه های فصل
میوه های فصل رو بشویید و خرد کنید و داخل ظرف بچینید. یه پیش غذای سالم و خوشمزه!میتونید روی میوه ها دارچین بپاشید. اضافه کردن آجیل طعمش رو مقوی تر میکنه. با بستنی سرو کنید.
26. شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی رو طبق دستور همیشگی درست کنید و داخل ظرف بچینید. یه شیرینی سنتی و خوشمزه!میتونید از آرد نخودچی مرغوب استفاده کنید. میتونید روش پودر قند بپاشید. میتونید با چای سرو کنید. اضافه کردن هل طعمش رو خوش عطر میکنه. با گز سرو کنید.






